BEDRIJFSONROEREND GOED

BOG verkoop en verhuur

Naast woningmakelaardij is 11 Makelaars Baerz & Co ook actief als bedrijfsonroerend goed makelaar (BOG). Hier hebben wij echte specialisten voor in dienst. Of u nu een bedrijfspand, kantoorruimte of horecagelegenheid wilt kopen, huren, verkopen of verhuren. U bent bij ons aan het juiste adres.

11 Makelaars Baerz & Co Amsterdam is actief in het randstedelijk deel van Noord-Holland. Als "MKB-makelaar" zijn wij betrokken bij transacties van alle soorten bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals kantoren, winkels, opslag- of productieruimte. En uit die transacties hebben wij in de loop der jaren een sterk bestand aan de vraagzijde kunnen opbouwen. In het vak ook wel ‘zoekers’ genoemd. Grote kans dat uw nieuwe huurder of koper al bekend bij ons is.

Plan van aanpak

11 Makelaars Baerz & Co Amsterdam is actief in het randstedelijk deel van Noord-Holland. Als "MKB-makelaar" zijn wij betrokken bij transacties van alle soorten bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals kantoren, winkels, opslag- of productieruimte. En uit die transacties hebben wij in de loop der jaren een sterk bestand aan de vraagzijde kunnen opbouwen. In het vak ook wel ‘zoekers’ genoemd. Grote kans dat uw nieuwe huurder of koper al bekend bij ons is.

Presentatie en publiciteit

Op het moment dat de onroerend goed markt meer aanbod kent dan dat er vraag is, wordt de juiste presentatie en publiciteit voor de te verhuren of verkopen ruimte bijzonder belangrijk: de doelgroep dient bereikt te worden en zo duidelijk en compleet mogelijk te worden geïnformeerd.  Voor de doelgroep besteden wij daarom ruim aandacht aan de informatie die voor hen belangrijk is. Zo laten bijvoorbeeld professionele plattegrondtekeningen vervaardigen i.c.m. een officiële meetstaat. En communiceren wij relevante informatie met hen in onze brochures, internetpresentaties (w.o. Funda in Business), advertenties, in het NVM Bedrijfs Onroerend Goed Netwerk en via regelmatige mailings naar collega-kantoren en ons relatiebestand.

Afspraak maken

BOG_11Makelaars_Baerz_Co_koop_1

Huren

Wenst u een bedrijfspand huren? Wij helpen graag!  Namens onze cliënten Zelf beschikken wij over een divers aanbod van bedrijfspanden, dus wie weet, zit uw perfecte pand er al tussen. Wij begrijpen dat de zoektocht naar het juiste huurpand lastig kan zijn. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen ook helpen bij het zoeken en vinden van een passend pand. Als aanhuurmakelaar wij op in uw belang. Advies op maat en sterke onderhandelvaardigheden, mag u verwachten van onze bedrijfsmakelaars.

Verhuren

Bedrijfspand verhuren? Ook hierbij begeleiden wij u professioneel en met een proactieve houding. Onze NVM-kantoren presenteren uw pand op Funda in Business, via verschillende social media-kanalen en op onze eigen website. Wist U dat wij een eigen social media communicatie expert in dienst hebben? Daarmee kunnen wij net dat stapje méér zetten. De brochure voor het BOG is van hoogstaande kwaliteit en altijd gericht op accurate, commerciële informatievoorziening. Kortom, wij zetten bedrijfspanden voor verhuur zo breed mogelijk in de markt. Daar hoort vanzelfsprekend ook bij dat alle mogelijke belangstellenden in ons uitgebreide relatiebestand een voorstel van ons krijgen.

Wij houden u doorlopend van de voortgang van het verhuurproces op de hoogte. En zodra wij een huurder gevonden hebben, doen wij een financiële check om een zo goed mogelijk beeld van de potentiële huurder te geven. Na overleg en goedkeuring maken wij de huurcontracten volgens de laatste NVM huurmodellen op en begeleiden wij de ondertekening. De volgende stap: oplevering aan de huurder, en het opstellen van een opleveringsrapport voor uw en ons dossier. Ook in de periode na verhuur blijven wij beschikbaar voor vragen in en over het dossier.

BOG_11Makelaars_Baerz_Co_koop_2

kopen

Bedrijfspand kopen? Of het nu uw eerste eigen bedrijfspand is, de aankoop van een hele portefeuille of een bedrijfspand dat geschikt is voor verhuur (belegging): onze bedrijfsmakelaars kunnen voor u zoeken, vinden en helpen bij de aankoop. En ook kunnen wij u in contact brengen met financiers voor een hypotheek op het aan te kopen bedrijfspand. Het kopen van een bedrijfspand begint op ons kantoor met een eerste kennismaking en inventarisatie van uw wensen. Ook krijgt u een heldere uitleg van onze dienstverlening en een realistische kijk op de markt. Bel gerust voor een afspraak of voor meer informatie.

verkopen

Bedrijfspand verkopen? Daar is 11 Makelaars Baerz & Co Amsterdam erg goed in!  Onze no-nonsense benadering is laat zich het beste omschrijven als streetwise & gericht op de deal. Natuurlijk presenteren wij uw bedrijfspand op Funda Business, verschillende social media-kanalen en op onze eigen website.  Wist U dat wij een eigen social media communicatie expert in dienst hebben? Daarmee kunnen wij net dat stapje méér zetten.

De brochure die wij van uw pand ontwikkelen, is van hoogstaande kwaliteit. Deze is voor het BOG van hoogstaande kwaliteit en altijd gericht op accurate, commerciële informatievoorziening. Kortom, wij zetten bedrijfspanden voor verkoop zo breed mogelijk in de markt. Daar hoort vanzelfsprekend ook bij dat alle mogelijke belangstellenden in ons uitgebreide relatiebestand een voorstel van ons krijgen.

Wij houden u doorlopend van de voortgang van het verkoopproces op de hoogte. En zodra wij een potentiële koper gevonden hebben, voeren wij namens u de onderhandeling. Onze makelaars staan bekend om hun resultaatgerichtheid. Koopcontracten stellen wij vervolgens op in nauw overleg met onze opdrachtgever, de koper en de notaris. Via onze brancheorganisatie (NVM) mag u ervan uitgaan dat wij beschikken over de juiste juridische kennis om de contracten op te stellen. Waar nodig doen wij een beroep op de juridische afdeling van de NVM. Na het ondertekeningen, is dossierbehandeling en termijnbewaking een administratieve klus voor ons bedrijf. Uiteraard in afwachting van de laatste stap: de gang naar de notaris voor de overdracht en oplevering aan de koper, middels een eind inspectie.

Voor u handig om te weten: 11 Makelaars werkt op no cure no pay-basis. U hoeft onze factuur pas te verwachten bij de eindafrekening van de notaris.

En de tarieven zijn transparant en eerlijk. U kunt ze bij 11 Makelaars Baerz & Co Amsterdam gewoon op de website vinden.

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022