NIEUWBOUW

Ontwikkelen en verkoop

Nieuwbouw verkopen is een slotstuk van een heel traject dat daaraan vooraf gaat. 11 Makelaars | Baerz & Co is vaak al ketenpartner in een vroeg stadium. Acquisitie van gronden, voor een nieuwe ontwikkeling of locaties die geschikt voor transformatie zijn een onderdeel van onze werkzaamheden. Meestal zijn wij de initiator van een plan of idee. Daar zoeken wij bouwers, ontwikkelaars, beleggers of architecten bij om samen te werken. De regie voor contacten met overheidsinstanties en coördinerende overleggen ligt bij ons ervaren team.

En komt een project in de verkoop of verhuurfase, dan volgen er prijs- & marketing adviezen. In huis kunnen wij zorgdragen voor staging & styling van een modelwoning door JUNE STLNG.

Nieuwbouw kopen

Het verkopen en toewijzen van nieuwbouw is per project verschillend. Zo kan een Gemeente bepalen dat specifieke woningen aan starters moeten worden verhuurt of verkocht. Of dat 70+ers voorrang moeten krijgen bij de aanschaf van een nieuwbouw woning of appartement. Wist u dat sommige Gemeenten de verkoop van woningen aan beleggers niet toestaan? Daar is dan een zgn. ‘zelfbewoningsplicht’ van toepassing. Bij de verkoop en verhuur van nieuwbouw vertellen wij u graag wat de lokale regels voorschrijven en hoe de verkoop van een project in zijn werk gaat. En komt u voor een bouwnummer in aanmerking? Dan bent u van harte welkom in onze nieuwbouw studio.

Afspraak maken

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022