Mijn favorieten

Gratis zoekopdracht plaatsen


Het ene huis is het andere niet en en passend huis vinden is nog niet zo makkelijk.Juist nu er veel huizen te koop staan zien kopers door de bomen het bos niet meer. En ben je op zoek naar dat leuke huis aan de rand van de stad, of dat mooie appartement met parkeerplaats in het centrum?  Maak dan gebruik van een gratis zoekopdracht bij 11 Makelaars.

Verschil zoekopdracht - aankoopopdracht
Een zoekopdracht is geen aankoopopdracht. Bij een aankoopopdracht neem je een ervaren aankoopmakelaar in de arm voor het daadwerkelijk kopen van het huis waar je je oog op hebt laten vallen.

Bij een zoekopdracht inventariseren de experts van 11 Makelaars uw woonwensen en maken een zoekprofiel. Zaken als aantal slaapkamers, gewenst woonoppervlak, wel of geen garage, gewenste staat van onderhoud, maar ook minder harde wensen als bijvoorbeeld de sociale omgeving, woon-werk verkeer en hobby's die ruimte vereisen komen aan de orde. Zodra 11 makelaars je woonwensen en budget kent gaan wij actief voor u aan de slag. Geregeld doet 11 makelaars je voorstellen van huizen die voldoen aan je zoekprofiel. Bovendien krijg je een vast contactpersoon binnen onze organisatie en een online omgeving waarin je -kostenloos- je eigen zoekprofiel en de aangeboden huizen.

 
Vestiging
Uw gegevens
Financieel
Woning kenmerken: