Heldere dienstverlening

Hier nog een subkop

11 Makelaars weet u precies te vertellen wat u mag verwachten van een ervaren makelaar en dat is bijzonder in de makelaars branche. Onze organisatie is open over haar tarieven en weet u duidelijk te maken waar wij een toegevoegde waarde zijn bij het verkopen of kopen van een huis.

Het tarief dat een makelaar rekent heet in vakjargon ‘courtage’, maar bij 11 Makelaars spreken wij over ‘succesfee’.­ Immers, je schakelt een makelaar voor om zijn deskundigheid, zijn marketingactiviteiten, netwerk en… resultaat ! Onze ervaren mensen zijn daar goed van doordrongen en staan u dus deskundig terzijde, met als doelstelling de beste transactie.

De dienstverlening bij 11 Makelaars bestaat uit actieve verkoopdiensten, een proffesionele aankoopdienst en een erkende taxatiedienst. Klik hier voor de verkooptarieven.

Natuurlijk kunt u gratis uitleg krijgen over de diensten van 11 Makelaars. Wilt u weten wat een NVM aankoopmakelaar is en wat hij voor u doet? Heeft u een uitleg nodig over onze actieve aanpak bij het verkopen van uw huis, of misschien heeft u snel een erkend (NWWI) taxatierapport nodig? Bel gerust ons team op 020-2050208. Wij geven u een eerste advies aan de telefoon en maken graag een eerste afspraak met u voor een gratis waardebepaling van uw huis en/of een heldere uitleg van onze dienstverlening.

11 Makelaars­ doet dat goed en tegen de beste prijs. Onze ervaren NVM makelaars hebben een actieve verkoopaanpak en bieden u een uitgebreide marketingstrategie als onderdeel van de no cure- no pay werkwijze. Prominente plaatsing op websites, zoals Funda en Jaap zijn vanzelfsprekend. En wat dacht u van het doordacht inzetten van social media, waaronder Twitter, Facebook en LinkedIn?

11 Makelaars ­gaat daar net even verder in. Bel ons dus nu voor een gratis waardebepaling en u krijgt meteen een heldere uitleg van onze dienstverlening en realistische visie op de huizenmarkt.

Graag tot ziens !

Afspraak maken

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022