Mijn favorieten

De 11 Aankoopmakelaar

Je eigen 11 Aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar een grachtenpand in Amsterdam? Of wil je liever een eengezinswoning met een tuin kopen, net buiten de stad? De aankoopmakelaars van 11 Makelaars Amsterdam & Landsmeer* hebben een totaalpakket ontwikkeld van diensten om u te helpen bij het aankopen van een woning tegen de beste prijs en met de meest gunstige omstandigheden.

11 Makelaars biedt twee aankoopdiensten aan tegen een vaste prijs, ongeacht de waarde van het object en ongeacht waar de woning zicht bevindt. De aankoopdiensten ontzorgen u tijdens het aankoop proces. Onze gespecialiseerde aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse branche organisatie NVM en de Makelaars Vereniging Amsterdam. Wij besteden veel aandacht aan het aankoopproces om de juridische risico’s te minimaliseren. Ook hebben onze klanten het voordeel van de contacten die 11 Makelaars heeft met bouwtechnische keuringsdiensten, taxateurs en notaris kantoren.

Het kopen van je droomwoning
Zoeken naar en het kopen van je nieuwe droomwoning is leuk ! Maar het is natuurlijk wel iets waarbij je rekening moet houden met belangrijke aspecten. Denk hierbij onder andere aan het beste financiële advies, bouwtechnische onderzoek en de onderhandeling over de beste prijs. Onze experts begeleiden je ook aan de juridische kant van de aankoop en wellicht het belangrijkst, je eigen 11 aankoopmakelaar let op dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe woning.

Stap 1: Het vinden van je droomhuis!

Je kunt zelf zoeken naar een geschikte woning of de hulp inroepen van één van onze ervaren NVM Makelaars.
Een inventarisatie van je woonwensen (en eisen) vinden plaats tijdens een intake gesprek en kan plaatsvinden op onze kantoren of op een ontmoetingspunt elders. Samen maken wij een plan om de zoektocht tot een goed resultaat te laten leiden.

Stap 2: Professionele aankoopadvies / De bezichtiging

Zodra u een huis of appartement (of woonboot!) heeft gevonden waar je interesse naar uitgaat kunt je contact opnemen met je eigen 11 aankoopmakelaar om het onroerend goed samen te bezichtigen. Tijdens de afspraak wordt onder andere de locatie, de ligging van het object, de staat waarin het object zich verkeert bekeken. Daarnaast onderzoeken wij:
• Bestemmingsplannen;
 • Kadaster
• Bouwkundige staat;
• Erfpacht / eigen grond 
• Milieucheck (bodem, asbest)
• De vereniging van eigenaars in geval van een appartementengebouw
 
Stap 3: Deskundige onderhandelingen
 
Onderhandelen voor de aankoop van een nieuwe woning kan stressvol zijn. Uiteraard is het belangrijk dat je je goed voelt bij de prijs waarvoor je de woning aankoopt. Echter minstens zo belangrijk zijn de voorwaarden waaronder je het onroerend goed aanschaft. Neem bijvoorbeeld een ontbindingsclausule als gevolg van het niet kunnen krijgen van een hypotheek. Onze aankoopmakelaar adviseert je over de prijs, de voorwaarden, de datum van overdracht en onze experts voeren de onderhandelingen namens jou uit.

Stap 4: (voorlopige) koopakte
 
Je eigen 11 aankoop makelaar zorgt ervoor dat de koop met de verkopende partij omgezet wordt in een juridische akte. Deze voorlopige koopakte is verplicht bij wet, maar ook nodig voor het aanvragen van een hypotheek. Dit contract omvat de dingen zoals de voorwaarden in verband met het verkrijgen van een financiering bij een geldverstrekker. Mocht je geen financiering kunnen verkrijgen kan je de aankoop ontbinden, als je bewijs kan aantonen dat je geen hypotheek kan verkrijgen voor de aankoop van het object. Wanneer deze voorwaarde niet is opgenomen in het contract , kan je de aankoop niet annuleren en je zou kunnen eindigen met het betalen van een boete van 10% van de aankoopprijs.
 
De koopakte in de regio Amsterdam wordt door een notaris opgemaakt, en elders in het land door de verkopend makelaar. Onze makelaars kennen de klappen van de zweep in beide gevallen.
 
Na het tekenen van de voorlopige koopakte kunt u contact opnemen met uw hypotheekadviseur en zij vragen voor jou een hypotheek aan. Hij of zij moet een kopie van het ondertekende koopcontract ontvangen. De geldverstrekker dient door middel van een taxatie op de hoogte te worden gebracht van de waarde van het aangekochte object. Een onafhankelijk taxateur zal dit bepalen en je voorzien van gedetailleerd taxatierapport welke je bij je  hypotheekadviseur indient.
 
Stap 5: Akte van overdracht / notaris
 
De laatste stap van de aankoop services van 11 Makelaars  is de juridische overdracht van het huis of appartement. De geschiedt volgens de Nederlandse wet via het kantoor van de Notaris. De Notaris maakt de akte van levering en de hypotheek akte op. Na het ondertekenen is het onroerend goed je eigendom ! Ook bij de levering staan bij je bij met onze expertise.

11 Aankoopdiensten tegen een vaste prijs
 
Je eigen 11 Aankoopmakelaar kan je inschakelen tegen vaste aantrekkelijke tarieven. Bij 11 makelaars doen wij dat altijd in pakketvorm. Lekker overzichtelijk en gebaseerd op een keuze: laat je alles doen door je eigen 11 Aankoopmakelaar of doe je een deel zelf?
Van de zoektocht naar uw droomhuis tot de onderhandelingen en het daadwerkelijk in eigendom verkrijgen van uw nieuwe woning: wij helpen bij elke stap van het proces. We weten precies wat je kunt (en moet) verwachten en sluiten de deal alleen in jouw belang. Je kunt er zeker van zijn dat wij je deskundig en onafhankelijk advies geven, tijdens elke stap van het aankoopproces.
 
Een woning kopen? Wij staan voor u klaar.
 
Wat mag je verwachten van 11 Makelaars Amsterdam & Landsmeer
 
Onze kantoren zijn aangesloten bij de grootste en belangrijkste brancheorganisatie in de makelaardij, namelijk de NVM.  Onze aankoopspecialisten hebben uitstekende kennis van de lokale markt. Zij adviseren en begeleiden je van begin tot eind; vanaf de bezichtiging tot aan de juridische kwesties en de ondertekening bij de notaris.
 
Hij houdt contact met je hypotheekadviseur, zorgt voor de uitvoering van een bouwtechnisch onderzoek (indien nodig) en ondersteunt de gang naar de notaris. Hij begeleidt u bij het tekenen van de voorlopige koopakte en tijdens de akte van levering.
 
Vaste aankooptarieven
 
Je eigen 11 Aankoopmakelaar kan je inschakelen tegen een vaste prijs. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning ligt, betaal je  dus een vaste prijs voor de volledige begeleiding van de aankoop van uw nieuwe woning.
Hieronder tref je de 2 aankoopservices die 11 Makelaars aanbiedt in pakketvorm.
De prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 

Klik hier voor de uitleg van de 11 Aankoopdiensten en  tarieven


 

 

Een 11 Aankoopmakelaar

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring