GRATIS 11 ZOEKPROFIEL

GRATIS 11 ZOEKPROFIEL

Een gratis zoekprofiel van 11 Makelaars Baerz & Co heeft een aantal voordelen. U krijgt een eigen account, die u geheel naar wens kan aanpassen en onderhouden. Het aanbod is compleet, want u ontvangt het woningaanbod van alle NVM makelaars als eerste. En als bonus krijgt u het woningaanbod van 11 Makelaars Baerz & Co een aantal dagen eerder dan dat het op Funda.nl verschijnt. Bovendien krijgt u inzicht in alle woningen die ‘stil’ in de verkoop zijn gekomen.

Probeer het 11 zoekprofiel eerst eens 6 weken gratis uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Woning*
Straal in km's rondom deze plaats(en)
Soort object
Soort bouwvorm
Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
Woonoppervlakte

Afspraak maken

Zoekopdracht is geen aankoopopdracht

Een zoekopdracht is geen aankoopopdracht. Bij een aankoopopdracht neemt u een ervaren aankoopmakelaar in de arm voor het daadwerkelijk kopen van het huis waar u uw oog op hebt laten vallen dan zullen de experts van 11 Makelaars Baerz & CO u op de hoogte houden van het complete aanbod van alle NVM Makelaars.

Bij een zoekopdracht krijgt u alleen het aanbod van 11 Makelaars Baerz & CO. En dat is gratis!

Alles begint bij het inventariseren van uw woonwensen en het maken een zoekprofiel. Zaken als aantal slaapkamers, gewenst woonoppervlak, wel of geen garage, gewenste staat van onderhoud maar ook minder harde wensen als bijvoorbeeld de sociale omgeving, woon-werk verkeer en hobby's die ruimte vereisen, komen aan de orde. Zodra 11 Makelaars Baerz & CO uw woonwensen en budget kent gaan wij actief aan de slag.

Geregeld doet 11 Makelaars Baerz & CO u voorstellen van huizen die voldoen aan uw zoekprofiel. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon binnen onze organisatie en een online omgeving waarin u kostenloos uw eigen zoekprofiel en de aangeboden huizen kunt bijhouden.

Foto 17

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022