Mijn favorieten

FundaFunda.nl is de belangrijkste website als het gaat om het presenteren van te koop staande woningen en appartementen. Om uw woning te kunnen presenteren op Funda.nl heeft u een registermakelaar nodig die is aangesloten bij een brancheorganisatie zoals de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De presentatie omvat een kenmerken overzicht, een omschrijving, fotopresentie en kan naar wens ook worden voorzien van aangeleverde plattegronden of extra diensten zoals video, 360 graden fotografie.


11 Makelaars verzorgt commerciële verkoopfoto’s en een aanprijzende verkooptekst als onderdeel van de plaatsing op Funda.nl.
Vanaf dat moment staat u goed vindbaar voor woningzoekenden op de website van Funda. Natuurlijk kunnen de woningzoekenden uw woning 24 uur per dag, 7 dagen per week vinden op de website zelf, maar ook zal uw woning vindbaar zijn voor diegenen die zich (gratis) hebben ingeschreven op de Funda website.

Met hun ‘My Funda account’ kunnen zij woningen bewaren, (prijs-) wijzigingen volgen en dagelijks per e-mail het nieuwste woningaanbod ontvangen. De woning wordt door 11 Makelaars niet rechtstreeks op Funda.nl geplaatst. Dat gebeurt vanuit ons professionele CMS systeem. Dat heeft als voordeel dat uw woning ook in de NVM-uitwisseling terecht komt. Alle NVM Makelaars (ook bij u in de buurt !) beschikken over de informatie en foto’s van uw woning, opdat zij potentiele kopers kunnen benaderen.


Wapenfeiten Funda.nl
  • 11 miljoen bezoeken en 250 miljoen pageviews per maand
  • 88% spontane en top-of-mind naamsbekendheid (onder respondenten die een huizensite kunnen noemen)
  • 81% van de huizenverkopers geeft de voorkeur aan funda om een woningadvertentie te plaatsen
  • 68% van de huizenkopers heeft hun gekochte woning via funda gevonden
     

Grootste aanbod
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring