Mijn favorieten

Social Media

        

Social Media is een niet meer weg te denken onderdeel in het dagelijks leven van velen. (Inter-)nationaal contacten leggen en onderhouden, is een way-of-life geworden. Even kijken op je Facebook pagina, een bericht posten op Linked-in, tweets verzenden of anderen volgen op Twitter. Wie doet dat nu niet?

Huizen verkopen is een vak en dat is de inzet van social media bij de verkoop van een huis ook ! Het is allang duidelijk dat een foto met wat verkooptekst plaatsen op een facebook pagina niet het gewenste bereik gaat geven. Daarom plaatst 11 Makelaars op de juiste momenten uw huis op de sociale media die ook echt leiden tot resultaat. Bij 11 Makelaars is die doordachte plaatsing altijd: cross-mediaal, permanent en opvallend.

Misschien is het handig om een voorbeeld van onze cross-mediale inzet van sociale media te geven aan de hand van het fenomeen Twitter. Het mag bekend zijn dat een tweet verzenden waardevol kan zijn voor uw verkoopkansen. Bij 11 Makelaars gaan wij verder. Zo worden tweets voorzien van een link naar uw te koop staande huis op internet. Klikt een geïnteresseerde dus op die link, dan komt hij/zij op de online woningpresentatie van 11 Makelaars. Vanuit een bericht op Twitter gaat het internetbezoek van uw huis dus omhoog ! Daarnaast plaatsen wij onze twitter berichten ook nog eens op Funda.nl en op Linkedin voor een nog groter bereik.

Daarnaast gebruikt de grootste groep van social media gebruikers zijn of haar mobiele telefoon voor het bekijken van Facebook, Twitter en LinkedIn. Speciaal daarvoor zet 11 Makelaars een mobiele website in met al haar woningaanbod. Deze mobiele website is sneller en makkelijker te bekijken op de nieuwe generatie mobiele telefoons (smartphones).

11 Makelaars biedt al haar klanten een unieke gratis socialmedia tool ! Hiermee kunt u zelf uw kennissen, vrienden en (zakelijke-) relaties een bericht zenden over uw huis dat u te koop heeft gezet bij 11 Makelaars, actieve socialmedia makelaars.

Facebook, LinkedIn, Twitter, Hotmail en Outlook zijn cross-mediaal in te zetten met de verkooptekst, foto’s, links, slideshow en QRcodes. Graag geven wij u uitleg !


  

FacebookPersoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring