UNIEKE PRESENTATIE

logo-funda

Binnen de verkoopstrategie van 11 Makelaars | Baerz & Co is Funda.nl is de belangrijkste website als het gaat om het presenteren van te koop staande woningen en appartementen.

Om uw woning te kunnen presenteren op Funda.nl heeft u een registermakelaar nodig die is aangesloten bij een brancheorganisatie zoals de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De presentatie op Funda.nl wordt door ons verzorgt.

Wij werken samen met de beste fotografen binnen de woningmakelaardij. Zij leveren ons de niet alleen goede foto’s, maar ook 360 graden fotografie, video’s, plattegronden in 2D/3D en een officiële meetstaat.

Daarnaast adviseren in voorkomende gevallen over online presentatie met zaken als doll house/matterport, drone fotografie of video, 3D-restyling en zelfs film regie.

Alle aanvullende producten en diensten van Funda.nl staan tot u en onze beschikking, waaronder woning in beeld en toppositie. U krijgt standaard een eigen account op Funda als verkoper, om te zien hoe goed uw woning presteert onder huizenzoekers.

Afspraak maken

Social media

De inzet van Social Media is een niet meer weg te denken bij de verkoop van onroerend goed.

En omdat dit een groot onderdeel is van de verkoop hebben wij bij 11 Makelaars Baerz & Co een eigen social media-expert in dienst. Op de juiste momenten zetten wij uw huis op sociale media die ook echt leiden tot resultaat. Wij hebben daarbij als uitgangspunt dat de doordachte plaatsing altijd cross-mediaal, permanent en opvallend moet zijn.

Met de inzet van Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram en Youtube hebben wij een zeer groot bereik, waarbij wij uw woning ook actief onder de aandacht brengen bij mensen die (nog) niet overwegen om op zoek te gaan naar een andere woning. Bovendien deelt een actief deel van onze volgers de woning met andere sociale mediagebruikers.

Per medium hebben wij een afzonderlijke strategie, waar ook betaalde promotiecampagnes een onderdeel uitmaken van de promotiecampagnes.

foto_funda_11makelaars_styling

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022