VERKOOPSTYLING

wij stylen ! huizen

Huizen goed verkopen of verhuren, vereist kennis van de markt. Het vereist kennis van wat kopers of huurders wensen. Bij 11 Makelaars Baerz & Co International verkopen en verhuren wij al meer dan 30 jaar woningen en weten als geen ander wat die wensen zijn. De juiste adviezen over indeling / plattegronden bij renovatie of nieuwbouw, maken een wereld van verschil bij de verkoopsnelheid en het behalen van de allerbeste verkoop- of verhuurprijs.

En het stylen en stagen van een woning of appartement is een vak apart. Uniek binnen de makelaardij is dat onze organisatie dat ‘in huis’ heeft met JUNE STLNG. Onze professionele en particuliere opdrachtgevers plukken daar de (financiële) vruchten van.

Download onze gratis brochure!

styling_11makelaars_huiskamer
styling_11makelaars_eettafel

JUNE STLNG

Onze eigen Patricia Jansen is gecertificeerd vastgoedstylist (House of KIKI). En daarnaast al meer dan een decennium werkzaam binnen onze makelaardij. Daarmee kent zij de kneepjes van het vak, kan direct met onze makelaars overleggen en weet als geen ander hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn. Uit de praktijk blijkt dat een ge(re)styled huis meer bezoekers krijgt waardoor er een betere onderhandelingspositie ontstaat. De resultaten zijn verbluffend. Verkoop snelheden gaan omhoog en de verkoopprijzen lopen op tot 18% boven de verkoop gemiddelden in de buurt.

VERKOOPSTYLING

Wanneer u heeft besloten over te gaan tot verkoop van uw woning is verkoopstyling/staging zeker geen overbodige luxe. Potentiële kopers zijn vaak visueel ingesteld, de grootste woningaanbieder website, Funda.nl is hierop ingericht. Om de concurrentie voor te zijn dient de presentatie van de woning zich te onderscheiden.

Dit begint bij de keuze van de makelaar, de prijsstelling, de fotografie en minstens zo belangrijk de (verkoop) styling voor dé optimale woningpresentatie. Vastgoedstyling adviseren bij het verkoop klaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop te realiseren tegen de hoogste verkoopprijs. De vastgoedstylist accentueert de beste features van de woning door in te spelen op de vraag uit de markt. Met staging gaan wij een stapje verder: het weghalen en plaatsen van (via ons gehuurde) meubels en inrichting.

styling_11makelaars_woonkamer_open

VERBOUWING

Met deze gespecialiseerde service werken wij van begin tot eind samen met onze zakelijk of particuliere klanten om hun woning tot leven te brengen. Samen met JUNE STLNG bepalen wij een concept dat past bij de stijl en sfeer die onze opdrachtgever voor ogen heeft.

Als je eenmaal je nieuwe woning hebt gekocht of je wilt verbouwen, dan zijn er vaak veel belangrijke beslissingen nemen in korte tijd. Welke vloer, badkamer en/of keuken ga je kiezen? Dit zijn beslissingen die veel impact kunnen hebben en ook een financiële investering vragen. Je wilt namelijk geen verkeerde keuze maken waar je lang aan vast zit. Dat betekent vaak stress, keuzestress!

 

Laat een groot deel van die stress wegnemen door je te laten helpen en zo weloverwogen beslissingen te nemen waar je lang mee vooruit kan. Je creëert rust in het gehele proces, en om zo de potentie van je nieuwe woning maximaal te benutten.

PROJECT BEGELEIDING

Bij nieuwbouw en renovatie, bieden wij de juiste ondersteuning. Onze opdrachtgevers, veelal aannemers of belegger, kiezen voor styling en ondersteuning tijdens de verbouwing.

Fraaie verbouwingsplannen aan de hand van een moodboard, met een helder investeringsoverzicht, zijn gericht zijn op het beste verkoopresultaat.

Al vroeg in het proces schuiven wij graag aan tafel. Veelal als de architect nadenkt over de indeling van een woning of appartement.

Vraagstukken zoals, 2 of 3 slaapkamers, de ruimte van de keuken, lossen wij op met de kennis die wij hebben aan de vraagzijde. Wat wil die koper nou precies?

styling_11makelaars_project

RE-STYLING

Zit je niet te wachten op een verbouwing, maar mis je net dat beetje extra sfeer in huis?

Loop je al jaren dingen uit te stellen omdat je niet weet waar je moet beginnen en wat je precies wil?

Dan ben je ook bij JUNE STLNG aan het goede adres. Of het nou gaat om een nieuwe kleur aan de wand kiezen, nieuwe meubels kopen of gewoon wat meer sfeer creëren door middel van accessoires; met mijn advies en begeleiding kan jij straks de juiste keuzes maken.

En nog lekkerder blijven wonen in je eigen huis!

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022