Mijn favorieten

Onze medewerkers

11 Makelaars Landsmeer B.V.

Ras-Landsmeerder, vader van 2 zoons, Mason & Matt en getrouwd met Nancy, sinds 1 januari 2017 de kantoorleider van de vestiging 11 Makelaars Landsmeer
Het organisatietalent van 11 Makelaars, moeder van 2 dochters, Rosaly en Louisa. Sinds 2010 werkzaam bij 11 Makelaars BV en rechterhand van Niels.
Naomi Walst
Naomi Walst
De nieuwste aanwinst bij 11 Makelaars is onze Zaanse Naomi. Ze woont samen met Joey en is in blijde verwachting van hun eerste kindje. Naomi blijkt een snelle leerling en erg enthousiast.
Assistent Register makelaar bij 11 Makelaars in Landsmeer, volgt de makelaars opleiding bij IPD en al lang gelukkig met zijn vriendin Kaylee.

11 Makelaars Amsterdam B.V.

Niels Eering
Niels Eering
Oprichter en directeur van 11 Makelaars. Trotse single vader van dochter Jane en zoon Mickey, gepassioneerde duuratleet, al 28 jaar in de makelaarsbranche.
Vader van zoon Yob en dochter Noortje, actief hockeyer in de eerste klasse bij HCT en bondsscheidsrechter, outdoors met labradoodle Roef, secure registermakelaar- & taxateur in Amsterdam.
Kandidaat Register Makelaar bij 11 Makelaars Amsterdam, scherpe aankoopmakelaar, gelukkig met zijn eigen appartement in Edam, waar hij als vrolijke en sportieve vrijgezel geniet van het leven.