Mijn favorieten

Onze medewerkers

11 Makelaars Landsmeer B.V.

Ras-Landsmeerder, vader van 2 zoons, Mason & Matt en getrouwd met Nancy, sinds 1 januari 2017 de kantoorleider van de vestiging 11 Makelaars Landsmeer
Het organisatietalent van 11 Makelaars, moeder van 2 dochters, Rosaly en Louisa en getrouwd met Gerwin, sinds 2010 werkzaam bij 11 Makelaars BV en rechterhand van Niels.
Assistent Register makelaar bij 11 Makelaars in Landsmeer, volgt de makelaars opleiding bij IPD en al 3 jaar verliefd op zijn vriendin Kaylee.

11 Makelaars Amsterdam B.V.

Niels Eering
Oprichter en directeur van 11 Makelaars. Trotse single vader van dochter Jane en zoon Mickey, gepassioneerde duuratleet, al 27 jaar in de makelaarsbranche.
Vader van zoon Yob en dochter Noortje, actief hockeyer in de eerste klasse bij HCT en bondsscheidsrechter, outdoors met labradoodle Roef, secure registermakelaar- & taxateur in Amsterdam, al jaren samen met Willemijn.
Na eerder stage te hebben gelopen bij 11 Makelaars Landsmeer is zij werkzaam geweest op een makelaarskantoor in Curacao. Sinds haar terugkomst de sprankelende spil in de binnendienst van 11 Makelaars Amsterdam.
Assistent Register Makelaar bij 11 Makelaars Amsterdam, volgt actief de makelaars opleiding bij IPD, geniet van zijn vrijgezellenbestaan.
Vader van zoon Quint en dochter Danique, bruggenbouwer met groot empatisch vermogen, getrouwd met zijn Patricia, heeft de leiding over de online makelaarsdienst van 11 Makelaars