Verhuurtarieven

Succesfee bij verhuur

Bedenk goed waar u aan begint als u wilt verhuren! En schakel dus een Verhuurmakelaar in. Bij 11 Makelaars Baerz & Co hebben wij veel ervaring met verhuren.

Zaken als huurbescherming, de Leegstandswet, tijdelijke huurovereenkomsten zijn geen geheimen voor 11 Makelaars Baerz & Co. Zij kennen de 'klappen van de zweep' als het op verhuren van uw woning of uw bedrijfspand gaat.

11 Makelaars Baerz & Co werkt altijd voor de verhurende partij en realiseert dus in het belang van de eigenaar de beste huurprijs. Bovendien is 11 Makelaars Baerz & Co lid van de NVM en de MVA en dat is nogal bijzonder in de verhuurmarkt. Geen 'snelle jelle's' die alleen de huurder een fee (commissie) in rekening brengt, zoals veelal wel gedaan wordt door niet erkende verhuurbureaus en verhuurketens.

Dat vinden wij van 11 Makelaars nogal logisch: Immers, u wilt de hoogste huurprijs en de beste huurder. Dan mag (en kan!) uw verhuurmakelaar geen belang hebben bij een bepaalde huurder of een lagere huurprijs. Daar ziet de NVM streng op toe bij haar leden.

Tot de dienstverlening behoren:

  • Marketing
  • Rondleiding van kandidaten
  • Opstellen huurcontract
  • Opleveringsinpectie
  • Eindinspectie

Huurcontract
voor de periode
van 1 jaar

1 maand fee
exclusief btw*

Huurcontract
voor een periode
van 2 jaar

2 maanden fee
exclusief btw*

VOORBEELD 1

U zet uw woning te huur bij 11 Makelaars Baerz & Co en verhuurt aan een goede huur kandidaat uw huis tegen een huurprijs van € 1000,- per maand voor een periode van 9 maanden.

De fee die 11 Makelaars Baerz & Co u in rekening brengt is

9/12 van € 1.000,- = € 750,- exclusief btw

VOORBEELD 2

U zet uw woning te huur bij 11 Makelaars Baerz & Co en verhuurt aan een goede huur kandidaat uw huis tegen een huurprijs van € 1000,- per maand voor een periode van 15 maanden.

De fee die 11 Makelaars Baerz & Co u in rekening brengt is

1 maand fee van € 1.000,- + 3/12 van € 1.000,- = € 1.250,- exclusief btw

VOORBEELD 3

Uw bedrijfspand staat te huur bij 11 Makelaars Baerz & Co voor een huurprijs van € 1.500,- per maand. De huurder waarvoor 11 Makelaars Baerz & Co het huurcontract maakt, kent een huurperiode van 5 jaar, met een optie aan de kant van de huurder om nog eens 5 jaar te verlengen.

De fee die 11 Makelaars Baerz & Co u in rekening brengt is

2 maanden fee van € 3.000,- exclusief btw

Afspraak maken

No cure No pay

No cure no pay is bij 11 Makelaars Baerz & Co een vanzelfsprekendheid. In het DNA van onze organisatie zit het streven naar resultaat. Niet voor niets is de slogan ‘Wij Verkopen! Huizen.’ Daarom werken wij op no cure no pay-basis.

Onze tarieven (of succesfee, zoals wij dat noemen) zijn resultaatafhankelijk. Ons actieve team bewijst u eerst het afgesproken resultaat, voordat u betaalt voor onze dienstverlening.

Ook weet u van tevoren waar u aan toe bent, met onze heldere tarieven. Tarieven die u gewoon op deze website kunt vinden. Dat is nog altijd bijzonder in de Nederlandse markt: een professioneel makelaarsbedrijf die weet te vertellen wat zij doen en tegen welke tarieven!

no_cure_no_pay_11makelaars.jpeg

Copyright © 11 Makelaars bv. 2018-2022