Mijn favorieten

Goed verhuren?

Bedenk goed waar u aan begint als u wilt verhuren ! En schakel dus een 11 Verhuurmakelaar in.

Zaken als huurbescherming, de Leegstandswet, tijdelijke huurovereenkomsten zijn geen geheimen voor 11 Makelaars. Zij kennen de 'klappen van de zweep' als het op verhuren van uw woning of uw bedrijfspand gaat. 11 Makelaars werkt altijd voor de verhurende partij en realiseert dus in het belang van de eigenaar de beste huurprijs. Bovendien is 11 Makelaars lid van de NVM en de MVA en dat is nogal bijzonder in de verhuurmarkt. Geen 'snelle jelle's' die alleen de huurder een fee (commissie) in rekening brengt, zoals veelal wel gedaan wordt door niet erkende verhuurbureaus en verhuurketens. Dat vinden wij van 11 Makelaars nogal logisch: Immers, u wilt de hoogste huurprijs en de beste huurder. Dan mag (en kan !) uw verhuurmakelaar geen belang hebben bij een bepaalde huurder of een lagere huurprijs. Daar ziet de NVM streng op toe bij haar leden.

 

En voor de tarieven bent u ook aan het juiste adres:

Huurcontract voor de periode van 2 jaar of korter: 1 maand fee per jaar of deel van het jaar, exclusief BTW.

Huurcontract voor een periode langer dan 2 jaar: 2 maanden fee, exclusief BTW

Eenmalig wordt u euro 211,= exclusief BTW internetkosten in rekening gebracht, voor plaatsing op diverse websites, waaronder Funda.nl en Huren.nl
 

Rekenvoorbeeld 1:

U zet uw woning te huur bij 11 makelaars en verhuurt aan een goede huurkandidaat uw huis tegen een huurprijs van euro 1000,= per maand,  voor de periode van 9 maanden.
De fee die 11 Makelaars u in rekening brengt is 9/12e van euro 1000,- = euro 750,= exclusief BTW. Zou de woning voor 15 maanden verhuurt zijn, dan is de fee 1 maand + 3/12e deel, dus totaal euro 1.250,= exclusief BTW.

Rekenvoorbeeld 2:

Uw bedrijfspand staat te huur bij 11 makelaars voor een huurprijs van euro 1.500,= per maand. De huurder waarvoor 11 Makelaars het huurcontract maakt, kent een huurperiode van 5 jaar, met een optie aan de huurders' kant van nog eens 5 jaar. De fee die 11 Makelaars u in rekening brengt is euro 3.000,= exclusief BTW.

 

Tot de dienstverlening behoren de marketing, de rondleiding van kandidaten, opstellen huurcontract, de opleveringsinpectie en de eindinspectie.

 

Meer weten over de verhuur van uw woning of bedrijfspand. Bel nu 0900 - 333 22 11 (lokaal tarief) voor een gratis verhuuradvies !


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring