Mijn favorieten

woonbotenmakelaar

Aankoopmakelaar Woonboot

Het wonen op een woonboot wordt, zeker in Amsterdam, steeds populairder. Dit maakt de zoektocht naar de woonboot van uw dromen alleen maar moeilijker. Als ervaren woonbootmakelaar kennen wij de woonbotenmarkt als geen ander, waardoor de kans op succes bij de aankoop van een woonboot toeneemt. 11 Makelaars is dé aankoopmakelaar van woonboten in Amsterdam! Graag helpen wij u met verwezenlijken van uw droom woonboot als nieuwe woning.

11 Makelaars helpt u bij de zoektocht naar en het hele aankooptraject van uw woonboot. Door onze kennis van de woonbootmarkt in Amsterdam en omgeving helpen wij u met het ontwijken van alle valkuilen rond de aanschaf.

Wist u dat 11 Makelaars vaste aankooptarieven heeft? Zo weet u altijd waar u aan toe en voor welk bedrag. U kunt bij 11 Makelaars kiezen uit drie aankooppakketten waarbij u zelf beslist wat u wilt uitbesteden aan 11 Makelaars bij de aankoop van uw woonboot en wat u zelf doet.

U bent op zoek naar een woonboot in Amsterdam? Neem dan snel contact op met 11 Makelaars en wij gaan vandaag al voor u aan de slag!


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring